Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی که توسط حجت الاسلام حسن خمینی اداره می‌شود در یادداشتی که در سایت وابسته به خود منشتر کرد، حمله‌ای تند به حجت‌الاسلام رحیمیان کرده است؛ گزارش تسنیم درباره حقیقت شخصیت این یار دیرین و امین امام را بخوانید. ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۰ سیاسی گزارش و تحلیل سیاسی نظرات

گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم- محمدعلی سافلی: در روزهای گذشته و در آستانه ارتحال امام خمینی(ره)، حجت‌الاسلام و المسلمین رحیمیان عضو سابق دفتر امام خمینی و شاگرد ایشان و تولیت مسجد مقدس جمکران، در گفتگویی با خبرگزاری فارس، با انتقاد از برخی رفتارهای کنونی اشخاص حاضر در موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی گفته بود "خیلی عجیب است و من واقعاً نتوانسته‌ام هنوز یک توجیه برای این قضیه پیدا کنم که چطور می‌شود کسانی که یک‌زمانی خودشان را جزو حواریون حاج احمد معرفی می کردند، رنج‌نامه حاج احمد آقا را چاپ و منتشر کنند البته برخی از این افراد در حال حاضر نیز در همان خاک‌ریز و سنگر پیرامونی دفتر و بیت امام جا خوش کرده‌اند و از حواریون فرزندان حاج احمد آقا تلقی می‌شوند چطور می‌شود امروز دلباخته و مدافع همان کسی باشند که امام  در نامه 6/1 /68 خطاب به او فرمود: «.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..برای این‌که در قعر جهنم نسوزید خود اعتراف به‌اشتباه و گناه کنید، شاید خدا کمکتان کند» درحالی‌که آن شخص به‌اشتباه و گناه خود اعتراف نکرد و رویه خود را با شدت بیشتری ادامه داد."

بیشتر بخوانیدگزارش تسنیم از یک عمامه‌گذاری غیرمرسوم اتکای سایت جماران به فرد بدسابقه برای حمله به تسنیمبایکوت دوباره یک سند مهم تاریخی در مؤسسه نشر آثار امام

این سخنان اخیر شاگرد قدیمی امام خمینی(ره)، به مذاق سایت وابسته به موسسه تنظیم و نشر آثار امام خوش نیامد و در یادداشتی حمله‌ای تند علیه حجت‌الاسلام رحیمیان انجام داده است. هرچند قصد پاسخگویی به این اتهامات نداشتیم اما مسائل مطرح شده درباره شخصیت مبارزی چون رحیمیان موجب شد تا به دروغ‌‌های سایت جماران پاسخ دهیم.

سایت جماران در ادعایی علیه حجت‌الاسلام و المسلمین رحیمیان نوشته است "آقای رحیمیان ابتدا با معرفی مرحوم شیخ عبدالعلی قرهی به بیت امام معرفی شد، مرحوم حاج احمد آقا ایشان را نپذیرفت ولی بعد به سفارش مرحوم آیت الله منتظری و به خاطر خط خوبی که داشت ، به دفتر امام آمد." 

این خط تحریف علیه شخصیت برجسته‌ای چون رحیمیان یا ناشی از عدم تسلط نویسنده‌های سایت جماران بر تاریخ و یا از سر غرض‌ورزی است.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدحسن رحیمیان در سال 1327 در اصفهان متولد شد.   اولین آشنایی‌ این شاگرد قدیمی امام خمینی با بنیانگذار انقلاب اسلامی از سال 40 و بعد از رحلت آیت‌الله بروجردی بود که وارد شهر قم شد و با امام راحل آشنا گردید. با این حال سابقه شناخت وی از امام پیشتر به دوستی با امام برمی‌گردد.

کتابت اعلامیه‌ها، طومارها، دیوارنویسی فیضیه، چاپ و تکثیر عکس‌ها و همچنین طراحی و تهیه کارت‌های تبریک با تصویر امام(ره) برای نخستین بار و تولید انبوه کلیشه تصویر امام(ره)، از جمله فعالیت‌های وی در آغازین سال‌های تاریخ نهضت اسلامی است که در این راه بارها دستگیر شد. با تبعید امام خمینی به ترکیه و سپس عراق، رحیمیان در سال  44 به دلیل اینکه تحت تعقیب شدید رژیم پهلوی بود، مخفیانه به عراق گریخت و از همان زمان در دفتر امام خمینی در نجف مشغول به کار شد.

جای تاسف است که سایت وابسته به موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی، طوری قلم می‌زند که گویا ارتباط رحیمیان با رهبر کبیر انقلاب اسلامی محدود به بعد از انقلاب بوده است. 

در ادامه تهمت‌زنی سایت موسسه تنظیم و نشر آثار علیه رحیمیان آمده است‌ "از اردتمندان خاص مرحوم منتظری بود و برادرش را داماد بیت آقای منتظری کرد. روزی که امام ایشان را عزل کرد ،گویا بسیار عصبانی و معترض بوده و به مرحوم حاج احمد آقا بد می گفته است." سایت جماران به‌گونه‌ای علیه ایشان صحبت می‌کند و ارتباط با مرحوم منتظری را بد جلوه می‌دهد که هم اکنون یکی از اعضای اصلی موسسه تنظیم و نشر آثار امام، شخص بدسابقه‌ای مانند سراج‌الدین موسوی است. ارتباط سراج‌الدین موسوی با بیت آیت‌الله منتظری سابقه دیرینی دارد و تنها دخترش را نیز به عقد میثم هاشمی نوه آیت‌الله منتظری و برادرزاده مهدی هاشمی معدوم در می‌آورد.

با این حال رحیمیان بعد از عزل منتظری از قائم مقامی رهبری، آنقدر از امام خمینی در این مسئله تبعیت داشت که در صفحه 248 کتاب خاطراتش(در سایه آفتاب) می‌نویسد "بعد از عزل آقای منتظری در اوایل فروردین 1368 در جلسه هیئت تحریریه ماهنامه ماهنامه پاسدار اسلام در مورد ادامه یا عدم ادامه درسهای نهج‌البلاغه آقای منتظری در مجله بحث شد. برخی از دوستان با استناد نامه 8 فروردین 68 امام موافق ادامه بودند و بعضی هم مخالف. اینجانب به نظرم رسید که موشوع را مستقیما از خود امام سوال کنم و روز بعد که خدمت امام رسیدم، ضمن اشاره به مضمون نامه 8/1/68 که می‌توانست مجوزی برای ادامه بحث علمی آقای منتظری باشد و با یادآوری این نکته که بحث نهج‌الیلاغه ایشان از آغاز شکل‌گیری مجله پاسدار اسلام در مجله جاپ شده است، برای ادامه آن کسب تکلیف کردم. حضرت امام با لحنی قاطع فرمودند: شما این کار را نکنید." در واقع رحیمیان درباره انتشار یک بحث علمی از مرحوم منتظری هم قائل به کسب تکلیف از امام خمینی بود.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدحسن رحیمیان

اما جای تاسف این نوشتار سایت جماران آنجا است که شاگرد با سابقه و قدیمی امام خمینی را تا جایی تنزل می‌دهد که می‌نویسد "منشی آقای رسولی محلاتی بود و همه کاری که در دفتر امام داشت این بود که قبض های وجوهات را می نوشت. هیچ دخالتی در امور سیاسی دفتر امام نداشت و با مراجعینی که می خواستند وجوهات شرعی پرداخت کنند در ارتباط بود." حجت‌الاسلام رحیمیان از اعضای اصلی دفتر امام راحل بود و در خاطراتش چنین می‌نویسد که "آقایان رسولی محلاتی و صانعی که از قدیمی‌ترین یاران بودند و این حقیر ارتباط مستقیم با حضرت امام داشتیم و صبح‌گاه هر روز کاری به اتفاق خدمت امام شرفیاب می‌شدیم."

همچنین امام راحل در نامه‌ای مورخ 1362/06/01 در تأیید مراتب امانتداری و خدمات آقایان حسن صانعی، سید هاشم رسولی محلاتی و محمدحسن رحیمیان چنین می‌نویسند "بینی و بین اللّه‌ شهادت می‌دهم که از اول زمانی که با من آشنا شده و متصدی امور مالی گردیده‌اندـ چه قبل از 15 خرداد و تبعید من به خارج، و چه پس از بازگشت از تبعید، و چه اوقاتی که انفرادی متصدی بودند، و چه پس از آنکه به واسطۀ زیادی کار و بعض مصالح با شرکت جنابان: آقای حاج سیدهاشم رسولی و آقای رحیمیان ـ حفظهمااللّه‌ تعالی ـ متصدی شده‌اند ـ با کمال صداقت و امانت و صمیمیت بوده و هستند، و دیناری تجاوز و تعدی به وجوه شرعیه ننموده‌اند، و با تمام همت وجدیت و حسن نیت، اینجانب را اعانت نموده، و هرگز چشمداشت مادی نداشته و ندارند. و اکنون نیز که با آقایان مذکور به اعانت اینجانب صرف عمر می‌نمایند، تمام این آقایان امین و صالح و خدمتگزار به اسلام می‌باشند."

ایشان همچنین از سوی امام خمینی جزو سه نفری بود که حق برداشت حساب جاری پانصد(دفتر امام خمینی) را داشتند. متاسفانه موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی تاب چند خط نقد شاگرد قدیمی و امین امام راحل را تاب نیاورده و در وجیزه‌ای این چنین دروغ علیه وی می‌نویسد و مدعی می‌شود که وی بعد از فوت امام خمینی دیگر سراغی از حاج احمد نگرفت. این در حالی است که حجت‌الاسلام رحیمیان در همین مصاحبه درباره روزهای آخر عمر حاج احمد می‌گوید "حاج احمد در اواخر عمرشان به بیابان زده بود و در یک حالت‌های معنوی و دوری از همه‌چیز قرارگرفته بود.." و جزو نزدیکترین افراد به حاج احمد خمینی بود.

سایت جماران به همین مقدار بسنده نکرده و نوشته است در روزهای آینده به تفصیل درباره شخصیت و مواضع سیاسی رحیمیان نکاتی را برای جامعه بازگو می‌کند. ما هم خوشحال می شویم تا مواضع انقلابی و اصولی شخصیتی که امام خمینی وی را امین و صالح و خدمتگزار به اسلام می‌داند بازخوانی شود تا مرز بین شاگردان حقیقی مکتب امام خمینی با آنها که در طول این سالها دچار استحاله شدند، جامعه تفاوت قائل شود.

انتهای پیام/

R1381/P1360/S1,1411/CT7 واژه های کاربردی مرتبط امام خمینی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امام خمینی امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۵۴۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز

تین نیوز

مجری خدمات فرودگاهی شهر فرودگاهی امام خمینی گفت: خدمات فرودگاهی در حال حاضر روزانه به سه هزار و ۲۰۰ مسافر ارائه می‌ شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حامد احتسابی رئیس هئیت مدیره و مجری خدمات فرودگاهی در نشست خبری امروز خود با بیان اینکه در قالب افزایش ارائه خدمات فرودگاهی قراردادهای جدیدی را با شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی منعقد کرده ایم گفت:  سالانه ۱۵ میلیون مسافر از فرودگاه امام خمینی اعزام می شوند که در قالب تفاهم نامه بین شرکت ناو آویژه پارس و شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی بخشی از این مسافران از جایگاه CIP استفاده می کنند.

وی ادامه داد: همچنین در قالب قرارداد با شرکت فرودگاه ها وناوبری هوایی در دو فروگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد و فرودگاه مهرآباد خدمات CIP  به مسافران ارائه می شود.

احتسابی اظهار کرد: همزمان با راه اندازی فاز دوم شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی و افزایش تعداد مسافران به ۵۰ میلیون نفر در سال و افزایش ورود گردشگران در حوزه سلامت ، سیاسی و اقتصادی  روند ارائه خدمات به مسافران افزایش یافته است.

وی اظهار کرد: ارائه خدمات ویزا به مسافران و خدمات ارزی و ترانسفر رایگان از درب فرودگاه  امام خمینی تا مقصد از جمله خدمات فرودگاهی است که در پروازهای بین المللی راه اندازی شده است.

او تاکید کرد: میانگین بین ۳تا ۴هزار مسافر در بخش پروازهای بین المللی از خدمات CIP فرودگاه استفاده کرده که در نوروز تعداد پیک مسافران به ۳هزار و۲۰۰ نفر رسید.

احتسابی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص مبلغ ورودی خدمات فرودگاهی  گفت:  مبلغ ورودی برای هر نفر ۳میلیون و۲۰۰ هزار تومان است که طبق بررسی های صورت گرفته خدمات فرودگاهی که به مسافران ارائه می شود برابر و حتی بیشتر از  خدمات CIP کشورهای خارجی است چراکه هزینه ارائه خدمات تشریفات در کشورهای خارجی برای هر  مسافر بین ۵۰ تا ۷۰ دلار است.

وی در پاسخ به سوال دیگر  درخصوص قراردادهای جدید با شرکت فرودگاه ها برای ارائه خدمات فرودگاهی و تشریفات گفت: در تلاش هستیم که خدمات فرودگاهی و CIP را به صورت  شرکت های زنجیره ای در فرودگاه های بین المللی و حتی هتل های کیش راه اندازی کنیم.

در ادامه این برنامه علی باقری مدیرعامل مجری خدمات فرودگاهی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص انعقاد قرارداد با آژانس مسافرتی  و سکوهای اینترنتی برای ارائه خدمات تشریفات گفت: در حال حاضر برای ارائه خدمات تشریفات فرودگاهی با ۲۰ آژانس قرارداد منعقد کرده ایم و در تلاش هستیم به صورت مستقل فعالیت کنیم.

وی افزود: برای ارائه خدمات فرودگاهی ۱۸ خودرو اضافه شده و  خدمات رایگان ترانسفر به مسافران ارائه می شود.

او تاکید کرد:  میانگین مسافرانی که از خدمات فرودگاهی استفاده می کنند بین سه هزار تا سه هزار و۲۰۰ مسافر است و با توجه به افزایش تعداد مسافران همزمان با راه اندازی فاز دوم فرودگاه امام خمینی  فضای بوردینگ از ۲۰۰ متر به ۴۰۰ متر اضافه شده و تعداد پارکینگ های روباز ما هم به بیش از ۲۰۰ خودرو رسیده است .

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • روش تربیتی امام خمینی(ره) و نقطه اوج حکومت مهدوی
  • نوای زیبای تلبیه در حسینیه امام خمینی(ره)
  • فیلم/ نوای زیبای تلبیه در حسینیه امام خمینی(ره)
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار وارده پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • بخش عمده پرونده‌های قضایی خانواده‌ها مربوط به طلاق است
  • ماجرای متن حاج صادق آهنگران در نماز جمعه و پیامی که امام خمینی (ره) به او داد؟
  • آهنگران: امام(ره) فرمودند که نسل ما، نسل حماسه است