Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، آیین رونمایی از نرم‌افزار تلفن همراه و سایت جامع «امین» که با تلاش شبانه روزی بسیجیان فضای مجازی مازندران تولید شد، با حضور حجت‌الاسلام غلامحسین تسخیری مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلا، حسین محمدرضایی جانشین فرمانده سپاه کربلا و فعالان مجازی مازندران در حسینیه سپاه کربلا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد نوری مسؤول فضای مجازی سپاه کربلا در این مراسم گفت: نرم‌افزار تلفن همراه و سایت جامع "امین" با هدف ایجاد فضای امن مجازی در بخش های مختلف برای عموم مخاطبانی که به دنبال محتواهای باارزش و مفید هستند راه اندازی شده است.

وی با اشاره به اینکه تلاش تولید کنندگان این نرم افزار بر این بوده است تا امانت دار وقت با ارزش کاربران در فضای مجازی باشند، تصریح کرد: کاربران می توانند از ظرفیت‌های جذاب و متنوع این نرم افزار استفاده کنند.

مسؤول فضای مجازی سپاه کربلا با اعلام اینکه برخی از این بخش‌ها خود سایت‌های مستقلی هستند که می توان با وارد کردن آدرس آنها در مرورگرهای اینترنت وارد آنها شد، افزود: یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد نرم‌افزار تلفن همراه «امین» این است که هر کسی می‌تواند لینک سایت ها و کانال های مورد علاقه خود را در صفحه مخصوص خود به بهترین شکل دسته بندی کند و اگر مایل باشد با تایید مدیر آنها را برای دیگران نیز به اشتراک بگذارد.

 

نوری بخش‌های اصلی نرم افزار را شامل قرآن، سواد رسانه ، آموزشیار فناوری اطلاعات، اخبار و تحلیل‌ها، بازارچه محصولات و خدمات خارِچی، مشاوره شمیم مازندران، بزهکاری‌های اجتماعی، معرفی و دانلود بازی، کسب و کار، ایثار و شهادت، سلامت،  سبک زندگی، احکام شرعی، سایت‌ها و کانال‌های مفید، مازندران سایبر، کودک و نوجوان، نرم افزارهای مفید، هیات مجازی و میز خدمت اعلام کرد.

وی خاطرنشان کرد: امکان ارسال مطالب جذاب و مفید در حوزه های مختلف اعم از معرفی نرم افزارهای مفید ، کلیپ‎‌های طنز ، آدرس سایت‌ها ، کانال‌ها و صفحات مفید،معرفی بازی‌های مفید و ... نیز در صفحه اصلی نرم افزار فراهم شده است.

 

مسوول فضای مجازی سپاه کربلا در پایان گفت: مخاطبان می توانند این نرم افزار را از طریق "سایت جامع امین" به آدرس
https://www.amin-site.ir،  کانال "نرم افزار تلفن همراه امین" در پیام رسان روبیکا rubika.ir/amin_site و نرم افزار کافه بازار (به زودی) دانلود کنند و از خدمات خوب آن بهره مند شوند.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/

منبع: فارس

کلیدواژه: محمد نوری نرم افزار امین نرم افزار تلفن همراه فضای مجازی سپاه کربلا سایت جامع سایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۸۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟

ایتنا - دو سال پیش، یک پزشک در شهر برست فرانسه کمپینی راه اندازی کرد تا مردم را وادار کند که گوشی‌های هوشمند خود را زمین بگذارند.
یانیک گیلودو، پزشک ورزشی در مرکز بیمارستان دانشگاه برست (CHU)، می‌گوید که حدود سه چهارم از ۵۰۰ شرکت‌کننده‌ در این چالش که مورد بررسی قرار گرفتند، نتوانستند استفاده از تلفن همراه خود را یک ساعت در روز کاهش دهند.

او می‌گوید با بررسی این افراد متوجه شده است که ۹۰ درصد از افرادی که موفق به کاهش استفاده تلفن همراه شده بودند، فعالیت جسمی بیشتری داشتند.

حالا این پزشک کتابی به زبان فرانسه تحت عنوان «گوشی‌های هوشمند می‌کشند» نوشته که در آن درباره تاثیرات منفی گوشی‌های هوشمند بر سلامت هشدار داده است و توصیه می‌کند که استفاده از آن را کاهش دهیم.

او می‌گوید که همیشه درباره رابطه بین تلفن‌ همراه و سبک زندگی بی‌تحرک کنجکاو بوده است. بسیاری از ما هنگام استفاده از گوشی‌های هوشمند روی یک صندلی یا کاناپه می‌نشینیم و گاهی دراز می‌کشیم. اگر یک ساعت بیشتر از تلفن همراه استفاده کنیم یعنی یک ساعت بیشتر نشسته‌ایم.

به گفته این پزشک مطالعات اخیر نشان می‌دهد که سبک زندگی بی‌تحرک یک عامل خطرناک برای بیماری‌های مزمن مانند دیابت، سکته، بیماری‌های قلبی، برخی سرطان‌ها و غیره است.

 

اندرو لپ، استاد دانشگاه کنت در ایالات متحده نیز که پیش‌تر مطالعه‌ای درباره رابطه تلفن‌همراه و میزان تحرک بدنی انجام داده، می‌گوید: «ما بررسی‌های متعددی در خصوص بی‌تحرکی، فعالیت بدنی و استفاده از تلفن همراه انجام داده‌ایم. بدون شک افرادی که بیشتر از تلفن همراه استفاده می‌کنند زمان بیشتری را در حالت نشسته سپری می‌کنند.»

این استاد دانشگاه افزود کسانی که حین ورزش یا پیاده‌ روی، با تلفن همراه صحبت می‌کنند یا پیامک می‌خوانند و ارسال می‌کنند، سرعت ورزش کردنشان هنگام استفاده از گوشی هوشمند کاهش میابد.

در مطالعه‌ای که سال ۲۰۱۹ نتیجه آن در ژورنال «Digital Health» منتشر شد، آقای لپ و همکارانش نوشتند که استفاده زیاد از تلفن همراه می‌تواند منجر به پدیده‌ای شود که این محققان نامش را «سیب زمینی فعال کاناپه» گذاشتند.

به گفته این محققان، هرچند این افراد شرایط لازم برای فعالیت بدنی را دارند اما بسیار کم تحرک هستند.

آقای لپ گفت که به طور کلی، نشستن طولانی مدت تاثیرات منفی بر سلامت دارد و کسانی که بیشتر از تلفن همراه استفاده می‌کنند در معرض خطر هستند.

آیا کم‌تحرکی تنها تاثیر استفاده از گوشی‌های هوشمند است؟
پل الیوت، استاد امپریال کالج لندن، در حال بررسی تاثیر گوشی‌های هوشمند بر سلامت انسان است.

او و همکارانش در مطالعه‌ای که اخیرا منتشر شده است، نوشتند که استفاده از تلفن‌همراه خطر ابتلا به سرطان مغز را افزایش نمی‌دهد.

 

این مطالعه که بزرگ‌ترین تحقیق چند ملیتی درباره تاثیرات تلفن‌ همراه بر سلامت است از سال ۲۰۰۷ آغاز شده و محققان در آن ۲۵۰ هزار کاربر را مورد بررسی قرار داده‌اند.

به دلیل ماهیت این مطالعه استفاده کنندگان از تلفن همراه قبل از ابتلا به بیماری خاصی مورد بررسی قرار می‌گیرند و تا سال‌ها بعد زیر نظر قرار خواهند گرفت.

آقای لیوت گفت در این مطالعه علاوه بر سرطان مغز، طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها دیگر مانند سایر سرطان‌ها، بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های عصبی و بیماری‌های مربوط به باروری نیز مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

این محقق همچنین یکی از نویسندگان مطالعه‌ای بود که به بررسی استفاده از فناوری دیجیتال بر روی شاخص توده بدنی (BMI) در نوجوانان پرداخته بود و نتیجه آن در سال ۲۰۲۱ منتشر شد. محققان در این مطالعه دریافتند که میان فناوری دیجیتال و بروز این توده‌ها در نوجوانان ارتباط وجود دارد که «تا حدی ناشی از خواب ناکافی» است.

یانیک گیلودو می‌گوید زمانی که سیاست‌گذاران به دنبال راه‌ حل‌هایی برای جلوگیری از عدم تحرک فیزیکی فکر هستند باید کاهش استفاده از گوشی‌های هوشمند را نیز مورد توجه قرار دهند.

این پزشک توصیه می‌‌کند از تغییرات کوچکی مانند خاموش کردن تلفن در هنگام شام، ۴۵ دقیقه قبل از خواب و همچنین خاموش کردن آن در جلسات کاری شروع کنیم و به تدریج استفاده از تلفن همراه را کاهش دهیم.

دیگر خبرها

  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • تیم «امین حزباوی» مربی نایب قهرمان جام جهانی را می‌خواهد
  • پیام اپراتور ایتالیایی برای صهیونیست‌ها: به فلسطین خوش آمدید
  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • هرقانونی در فضای مجازی به معنای محدود کردن فضای مجازی نیست!
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید